We mogen weer open!

Dinsdagavond is bekend gemaakt tijdens de persconferentie van het kabinet dat de kappers hun deuren per woensdag 3 maart eindelijk weer mogen openen. We hebben gelijk de champagne ontkurkt, wat zijn wij blij!  Elf weken lang op een andere manier met de handen in het haar zitten dan waar we voor opgeleid zijn. Dat viel nog niet mee! Vooral niet omdat de einddatum niet bekend was. Dat maakt je erg onzeker. Maar goed, we kunnen vanaf nu weer knallen. We hebben er zin in.
Wij zetten ons afsprakenboek pas donderdag 25 februari vanaf 9 uur weer online. Woensdag is de dag waarop alle abonnementhouders met voorrang kunnen boeken. Zij hebben tenslotte gedurende de lockdown hun maandelijkse bijdrage gewoon gedaan, dus dit voordeel hebben ze zeker verdiend. Ook is onze salon donderdag 25 en vrijdag 26 februari telefonisch bereikbaar tussen 9 en 12 voor het plannen voor je afspraak. 
De eerste weken is het overigens niet mogelijk om zelf een kleurafspraak online in te boeken. Daarvoor dien je wél te bellen. 
Had je al een afspraak staan voor ná 2 maart? Dan blijft die gewoon van kracht en hoef je geen nieuwe afspraak te maken. Mocht je kapper/-ster op een andere dag of dagdeel werken dan zullen wij zelf contact opnemen.
We hebben ons wel te houden aan diverse voorwaarden die in onze nieuwsbrief en op onze website worden genoemd. Gelieve daar wel rekening mee te houden. Maar voor nu zijn we heel blij dat we jullie weer kunnen ontvangen. Tot gauw!.

NAAR OVERZICHT