Wij zijn:

Wij nemen de tijd

In een relaxte en zeer aangename sfeer nemen wij als een van de weinige kapsalons nog echt de tijd voor u. In onze snelle maatschappij komt u bij ons tot rust. Vandaar ook dat wij uitsluitend op afspraak werken. Die afspraak kunt u maken via ons unieke online reserveringssysteem op deze website of via onze Kapper-app.
Wilt u wat anders met uw haar……? Geef het aan bij het maken van uw afspraak. We zullen dan wat meer tijd voor u plannen, om eerst eens rustig te bekijken wat de wensen en mogelijkheden zijn. Onze normtijd voor een mannenkapsel ligt bijvoorbeeld op 30 minuten, terwijl dat bij veel van onze collega’s ligt op 20 minuten. Hieruit blijkt al dat wij standaard wat meer tijd nemen voor u.
Ook wordt u bij ons tijdens een behandeling door één en dezelfde kapper behandeld. Ook dat geeft al een prettig gevoel.

Wij luisteren naar u

Wat over het algemeen ook problematisch is, is het luisteren naar wat u als klant nu eigenlijk voor wensen heeft. Veelal maken kappers gewoon hun eigen “feestje” en blijkt na afloop weer eens dat hij of zij niet zo goed naar de klant geluisterd heeft………….met alle gevolgen van dien. Ons team is getraind om eerst goed te luisteren en pas daarna de schaar te hanteren.
Voor kinderen hebben wij dezelfde instelling. Met name voor de allerkleinsten is het van belang dat ze zich eerst op hun gemak voelen voordat ze geknipt gaan worden. Een grote mand met speelgoed, kinderboeken en spelletjes in combinatie met wat ranja, zorgen er over het algemeen voor dat kinderen zich op hun gemak gaan voelen en het knippen blijkt dan ook doorgaans geen probleem meer te zijn. Dat ze vervolgens na afloop van de knipsessie nog een cadeautje mogen grabbelen is natuurlijk helemaal het einde!

Naast de inspiratie die wij opdoen “op straat” door gewoon goed onze oren en ogen de kost te geven, volgen wij vanzelfsprekend enkele malen per jaar trainingen bij onze huisleverancier Keune Haircosmetics uit Soest. Daarnaast zijn wij lid van het Kapperskollektief, een club van 12 kapsalons uit Oost-Nederland die maandelijks een gezamenlijke training heeft Ruurlo. Dit jaar worden we getraind door de bekende kappers Patrick Kalle, Bert de Zeeuw en Cay Kleeven.

ALJAN

57 jaar, samenwonend met Mirjam in het Twentse Losser, vader van dochter Carlijn van 25. Aljan heeft zijn bestuurlijke sporen ruimschoots verdiend in het kappersvak. Zo was hij tot voor kort lid van de Ledenraad van de branchevereniging Koninklijke ANKO en was hij voorzitter van Het Kapperskollektief. Daarnaast is Aljan ook nog penningmeester van Cultuurpark Erve Kraesgenberg in Losser. Aljan knipt nog zo'n 30 uur per week en is aanwezig op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Aljan is binnen het team de barbier en heeft zich gespecialiseerd in het knippen van mannen.

MAIKE

Geboren in Warnsveld en hier nog steeds woonachtig. Samen met haar man Erwin, haar zoon Sepp en hond en kat. Al vanaf 1 september 1998 werkzaam bij ons. Maike is dinsdag, donderdag en zaterdag in onze salon te vinden en een enkele keer ook op woensdag. Maike is bij ons de langhaar specialist. Daarnaast is Maike Keune Kleurspecialist.

HILDE

Geboren en getogen in Baak, waar ze nog steeds woont met vriend Rob en dochter Tess en zoon Senn . Vanaf 1 oktober 2001 al bij ons werkzaam. Hilde werkt op woensdag, vrijdag en zaterdag. Ook Hilde is Keune kleurspecialist.

THERESIA

Moeder van zoon Raymond en dochter Zoë. Wonend in Zutphen. Al sinds 1 augustus 1995 werkzaam bij ons. Theresia werkt op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Theresia is eveneens een Keune kleurspecialist.

AMANDA

Amanda komt uit Apeldoorn en heeft ruime ervaring als hairstylist en heeft onder andere gewerkt bij La Diva Kappers en Team Kapsalons. Sinds september 2017 bij ons werkzaam. Getrouwd met Ronald en moeder van Ilse en Tim. Amanda's vaste werkdagen zijn maandag en dinsdag. Ook Amanda is Keune kleurspecialist en tevens onze folie-specialist.