Wij moeten sluiten!

Net zoals het gros van de Nederlandse winkels moeten ook wij onze kapsalon van de overheid sluiten. Uiteraard valt het ons heel zwaar om alweer voor een aantal weken onze salon te moeten sluiten. En dat ook nog eens tijdens de meest drukke periode van het jaar. Wij kunnen echter niets anders doen dan ons hier bij neerleggen en de hoop uitspreken dat het aantal coronabesmettingen door deze lockdown in drastisch tempo omlaag zal gaan. Vooralsnog geldt deze verplichte sluiting tot 20 januari 2021.. Mocht u in deze periode een afspraak hebben, dan gaat deze uiteraard niet door!

U dient zelf weer een nieuwe afspraak in te boeken op het moment dat dit weer kan. Alle afspraken voor na de lockdownperiode blijven uiteraard in onze planning staan en gaan dus gewoon door!

Voorlopig hebben wij ons online afsprakensysteem geblokkeerd om te voorkomen dat er afspraken gemaakt gaan worden op momenten waarop dit nog niet mogelijk is. Pas als definitief duidelijk is dat we weer open mogen zullen we ons afsprakensysteem weer “live”zetten.

Laat duidelijk zijn dat wij dit met pijn in ons hart doen en dat wij het verschrikkelijk vinden om voor een aantal weken u niet te kunnen helpen aan een mooie kleur of een mooi kapsel. Maar laten we ook vooral niet vergeten waarvoor we dit doen…….voor ons aller gezondheid.

Tot gauw en blijf gezond!

NAAR OVERZICHT