Derde Lockdown

Het hoge woord is er uit. We gaan weer in lockdown.  Dit keer zagen we het totaal niet aankomen en we zijn hier dan ook erg ontstemd over. We voelen ons zo langzamerhand de trekpop van de overheid. Maar hoe gefrustreerd we er ook over zijn; het  is niet anders. We zullen het ermee moeten doen. De lockdown houdt in dat wij alle afspraken met onmiddellijke ingang tot zaterdag 15 januari 2022 moeten annuleren. Indien uw afspraak in deze periode valt dient u zelf weer een nieuwe afspraak te maken. Wij hebben ons online-afsprakensysteem  overigens vooralsnog  geblokkeerd  om te voorkomen dat er afspraken  ingeboekt gaan worden op momenten waarop we nog niet geopend zijn. Wanneer duidelijk is wanneer wij weer ons werk mogen uitoefenen zetten wij het systeem weer “live”. Uiteraard zullen wij dat moment met u delen.

Verder kunnen wij op dit moment niets doen dan afwachten en duimen dat het aantal besmettingen inderdaad door deze interventie van het kabinet omlaag zal gaan, zodat wij weer zo snel mogelijk mooi haar mogen maken.

Mocht u vragen hebben of anderszins, dan kunt u ons altijd  een mail sturen  op info@aljantalenshaarmode.nl of een WhatsApp sturen (dus niet bellen!) aan Aljan zelf op nummer 06-23556187. We streven er dan naar om al uw vragen binnen 24 uur te beantwoorden.

Blijf gezond, heb een fijne Kerst en Oud en Nieuw  en hopelijk tot snel!

Het team van Aljan Talens Haarmode

(Theresia, Maike, Hilde, Amanda en Aljan)

NAAR OVERZICHT